Преговорите с основните футболисти в „Левски” започнаха. Ръководството на „сините” в лицето на Иво Тонев и Георги Иванов –Гонзо желае да поднови контрактите на Прохазка, Йоргачевич, Бедоя, Гаджев и Миланов.

Първи на „Герена” се появи Прохазка, който проведе разговори с шефовете, а след него това стори и Боян Йоргачевич. Очаква се те да получат по-добри предложения и да останат на „Георги Аспарухов” и след края на сезона.

Треньорът на „сините“ Стойчо Стоев държи Бедоя да остане на „Герена“ и след лятото, когато изтича и неговият договор. Може би поради тази причина днес в офисите на "Левски" бе и мениджърът Лъчезар Танев, който доведе испанеца в клуба.

Ситуацията с Гаджев и Живко Миланов е по-различна. Те играят в „Левски” при символични възнаграждения, но имат уговорка да си тръгнат при оферта от чужбина през януари. Договорите на двамата са до края на календарната година. Гаджев се възстановява от травма и по-трудно ще си намери подходящ тим, но Живко Миланов се представя отлично и интересът към него е засилен.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016