ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Точно ден след като стана ясно, че Антонио Вутов е пред раздяла с "Левски", нови проблеми се стовариха на главата на Наско Сираков и Антони Здравков. Двама юношески национали от набор'99 ще потеглят към Острова и по-точно в Манчестър Сити. Става въпрос за големите таланти на "синия" ДЮШ - Георги Костов и Станислав Иванов, пише "7 дни спорт". Треньор на двамата е Стефан Колев.

Интересното е, че Костов е контузен в момента и се лекува от скъсани връзки на коляното. Инцидентът се случва по време на турнир, когато треньор на младоците е бе Викторио Павлов. След като Манчестър Сити разбират за тежката травма, не се отказват, а напротив - пращат медицински екип в България, който да прегледа юношеския национал. Това красноречиво показва желанието на "гражданите" да имат Костов в школата си.

Костов до преди година играе като централен нападател, но е преквалифициран като централен защитник. 14-годишният талант трябвало да запълни дупка в отбраната и се справил много добре.

Другият млад футболист, който може да се озове в Манчестър - Станислав Иванов, също е 14-годишен и играе като крило. Той играе успешно и на двата фланга и е считан за един от най-големите таланти на този пост в България.