Единият от новите собственици на ЦСКА Митко Борисов е получил отказ от Манчестър Юнайтед в опита си да се сдобие с пропуск за финала в Шампионската лига, научи БЛИЦ. Шефът на “червените” изпратил писмо до ръководството на “червените дяволи” с надеждата да гледа на живо мача на 27 май в Рим между английския колос и Барселона.
 Отговорът на Юнайтед обаче бил отрицателен. Англичаните тактично се оправдали с малкото пропуски, които им отпуснали организаторите на финала от града-домакин. Борисов се надявал да бъде сред привилегированите заради договора за сътрудничество, който бившият шеф на ЦСКА Александър Томов обяви, че е сключил с Манчестър Юнайтед.
Междувременно се разбра, че футболистите на “червените дяволи” са получили много малко безплатни билети за финала в Рим, които да раздадат на свои роднини и приятели. Този път на Бербо и съотборниците му са били раздадени едва по 10 пропуска. За сравнение през миналата година, когато Юнайтед спечели Шампионската лига в Москва, броят на билетите е бил 20.
Поради тази причина Митко се чудел на кого най-напред да угоди, тъй като желаещите да го подкрепят на живо никак не са малко. В крайна сметка Бербатов е дал пропуски само на най-близките си, между които майка му, баща му, брат му Асен и неговият мениджър Емил Данчев.