Шампионът на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели в интервю пред "Дейли Телеграф", че е нервен и никак не му е лесно да носи фланелката на този велик клуб.

"Още в първите си мачове за Юнайтед бях нервен. Определено и сега все още е така. Но това е нормално, тъй като играя в най-големия клуб в света и защитаваш цветовете му. Разтрепервам се всеки път преди да изляза на терена", споделя Митко.

"Понякога дори изпускам нервите си и го демонстрирам с ръцете си. Случвало ми се е дори и да крещя", казва още капитанът на националния ни отбор.

"Знам какво съм свършил до този момент и знам, че мога доста повече. Има случаи, когато съм разочарован от себе си, защото в някои мачове не мога да покажа 100%. Знам, че хората понякога казват, че не ми пука какво се случва, но, повярвайте ми, тежко ми е. Ако не съм играл добре, като се прибера вкъщи и само за това мисля - как да се представя по-добре следващия път", добавя още Митко пред английското издание.

 "Ние сме отбор, който се бори за всичко. Имаме страхотен дух и индивидуалности, които когато се обединят в един отбор, е много добре. За нас няма лесни двубои. Това е така, защото всеки дава 100% от себе си, когато излиза срещу Манчестър Юнайтед. Когато сезонът свърши ще направим равносметка какво сме постигнали", каза в заключение Митко. /БЛИЦ