Треньорът на Хебър Владимир Манчев бе много ядосан след поражението с 1:2 от Локомотив (Пловдив) в срещата от 18-ия кръг на Efbet Лига. Младият специалист се изказа доста остро и заяви, че явно той трябва да застане едновременно пред двете врати и на треньорската скамейка, за да има успехи.

“Не ни достигна това, че явно аз трябва да застана на вратата, пред другата врата и да бъда едновременно на пейката. Продължаваме да получаваме малоумни голове и това обезсмисля работата на целия щаб. Не само ще се борим за оцеляването, но ще се борим със зъби и нокти и ще го постигнем", коментира Манчев.

"Нищо не може да ме направи щастлив оттук нататък. Мачът за Купата на България трябва да го изиграем (б.р. - срещу Марица). Срещите, които изиграхме досега, от една страна ме обнадеждават, но от друга ме притесняват, че губим. Нямаме извинение, че губим мачове - дали в Пазарджик, или на “Васил Левски”. Играчите трябва да знаят, че са професионалисти и им се плаща, за да играят. Никакви извинения. Ще се подсилим с няколко футболисти, с други ще се разделим. Да, Хебър е скромен тим, но с достойнтво, история и няма да трепери за спасението си до последно”, добави Владо Манчев.