Националът Станислав Манолев коментира загубата с 0:1 от Франция на "Васил Левски". "Не може би, а са най-добрият отбор в света в момента. Шансът не ни достигна. Имахме едно-две положения, които можехме да реализираме. През второто полувреме заиграхме по-добре. Видяхте, че накрая започнаха да бавят играта, защото, предполагам, че ги беше страх", каза Манолев. 

"Пак ви казвам - това е много добър отбор. Получи се добър, здрав мач. Започнаха по-добре. Първите 2-3 минути не можахме да се срещнем с топката. Малко стъписано влязохме в мача. После се поотпуснахме и заиграхме. Видяхте, че и ние можем да играем футбол. Липсваха стопроцентовите голови ситуации пред тяхната врата. Липсваше ни самочувствие, да. Имахме нашите положения, но не успяхме да ги вкараме. Първо Гълъбинов, а после отзад ме ритна, този, десният бек Сидибе", оплака се играчът на ЦСКА. 

"Отиваме в Люксембург, за да браним честта на България. Да затвърдим добрите резултати и добрите игри. Не можем да отидем и да свалим гащи на Люксембург. Отиваме за победа”, категоричен е Манолев, който разясни, че най-много съжалява за поражението в Беларус. "Излизаме достойно от тази група. Видяхте с какви отбори играхме и направихме доста добри резултати. Можеше и още. Да бием Беларус или поне да не губим, тогава щеше да е по-различно”, завърши полузащитникът.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​