Българският национал Станислав Манолев призна, че е получил оферти от „Левски” и ЦСКА, но въпреки това очаква трансфер в чужбина до два дни. Ако все пак не се стигне до договорка на ниво клуб – футболист, Манолев най-вероятно ще остане в Литекс въпреки предложенията на столичните грандове.

"Все още чакам трансфер зад граница, но не се знае. Все пак първенството тук вече започна, а на мен ми се играе много и ще изчакам още 1-2 дни и тогава ще трябва да взема решение", заяви Манолев в интервю за "ТВ7".

Той обаче категорично отказа да разкрие подробности за евентуалното му преминаване зад граница. "Тайна. Не мога да ви кажа, защото няма нищо конкретно".

Запитан на въпрос дали е получавал предложения от "Левски" и ЦСКА, националът отговори, че е по-вероятно да подпише с Литекс.

"Да, получавал съм. Все още не съм отказал, но чакам за чужбина. Ако трябва да решавам за България ще седна, ще водя преговори и тогава ще реша. Склонен съм да подпиша с Литекс, защо не. Все пак от тук тръгнах и най-вероятно тук ще подпиша", добави Манолев.

Националът говори още за шансовете на България да се класира на европейското първенство във Франция през 2016 г. "Лъвовете" се паднаха в една група с Италия, Хърватия, Норвегия, Азербайджан и Малта.

„Да, знаем ги (б.р. Италия и Малта). Много трудна група, защото хърватите са отличен тим и ще е тежко. Но ние се представихме доста добре в предните квалификации и се надявам през тези да се представим още по-добре и да се класираме. Два са най-силните съперници – италианците и хърватите. Имаме шанс да ги победим, излизаме 11 на 11. Видяхте, че в София надиграхме Италия, при гостуването си през второто полувреме бяхме по-добри. Имаме шанс. Убеден съм, че ще се класираме”, коментира още халфът.