Собственикът на Локомотив Пловдив Веселин Марешки беше щастлив и не спря да поздравява футболистите си след равенството 2:2 срещу “Ботев”.

“Емоцията е уникална, благодаря на момчетата, раздадоха се. Малшанс ни попречи да спечелим. Заради този малшанс не успяхме да направим равен срещу “Левски” в София. Благодаря на публиката. И Господ беше с нас, даде ни добро време. Това е основният път, с налагане на юноши и българи. Не е задължително да привличаме чужденци, но ще търсим класни попълнения. Вижда се, че треньорът ни е един от най-възпитаните. Искаме нашият отбор да показва впечатление и с възпитание”, заяви Марешки.

“Аз съм пълен локомотивец, повече от това няма как да стана. Равенството в "Ботев" го оценяваме на победа и ще има премии като за победа. Те са три пъти завишени за този резултат в сравнение с останалите бонуси. Заради сърцатата игра и раздаването. Ако смяната на треноьора беше на по-ранен етап, сега щеше да сме на пето място. Страшни трибуни, да са живи и здрави феновете. За нас целта винаги е била класиране в първите три, но не точно сега. Заварих разграбен отбор с куп задължения. Само за три месеца изплатихме над 1 милион лева задължения. Това е пътят, добра игра, пълни трибуни, приходи, покупка на нови футболисти, премиране, още по-добра игра и т.н. Това е правият път, веднъж тръгне ли се, ще дойдат и успехите. В бизнеса съм №1, но в политиката и футбола ще се стремя да съм в тройката”, завърши босът на Локомотив Пловдив./БЛИЦ