Веселин Марешки коментира актуалните събития в Локомотив (Пловдив). По-рано през деня председателят на фенклуба Костадин Славов подаде оставка. Той обвини Марешки, че е поискал от феновете да гласуват за него на предстоящите избори. Вече бившият шеф на Клуба на привържениците на Локомотив напусна заради несъгласие с водената от Марешки клубна политика.

“Аз не мога да отговарям на всеки един ненормалник. Не знам защо го слушате. Защо го отразявате?!”, заяви Марешки пред ТВ7. “Кой е Коцето Славов? Кой го е чувал него. Защо въобще се занимавате с това какво приказва? Те, феновете на Локо, го разкриха отдавна. Доколкото знам са го изгонили от фенклуба. Аз вчера съм се срещнал с един от най-влиятелните хора в Пловдив и той не знаеше кой е Костадин Славов. Страната се тресе, а вас някой ви е събрал някъде и вие му давате думата. Защо въобще се занимавате с него, ви питам? Аз каквото правя за Локомотив - то се вижда от привържениците на клуба", допълни бизнесменът пред PlovdivDerby.com.

“Този Костадин Славов не е удовлетворен, защото разкрих далаверите му с бившия треньор Емил Велев, който съсипа Локомотив. Кокала разби отбора. Славов да си ходи при него в Локо (София) и двамата за ръчичка в "Б" група”, сподели още Марешки.

На въпрос, дали ще издържа Локомотив (Пловдив) след изборите, аптекарският бос отговори: “Това вече си е съвсем друго...със сигурност. След изборите със сигурност. За ЦСКА никога и въпрос не е ставало, защото чух и такива неща. Отдавна съм казал, че ако някога се отдръпна от Локо (Пловдив), няма да се занимавам повече с футбол.” Преди няколко дни Веселин Марешки заяви, че разчита на добро и коректно отношение от страна на феновете. “Ако те покажат отношение, каквото очаквам, след като давам толкова пари, ще остана. Ако не получа, естествено си събирам багажа и си тръгвам", заплаши неотдавна Марешки./БЛИЦ