"Левски" вече има нов официален сайт. Интернет страницата на “сините” е изцяло обновена, а Кристовао Рамос и Марсиньо са “обложка”.

Сайтът на "сините" levski.bg вече е с напълно различна и много по-модерна от предишната версия, която бе запазена в продължение на 7-8 години. Новият сайт ще бъде напълно завършен в следващите десетина дни.

Феновете на 26-кратните шампиони могат да намерят подробна информация за историята на клуба, спечелените трофеи, както и ежедневно обновявани новини около тима. Има също така фотогалерии и видеоматериали, които да позволяват на запалянковците да бъдат максимално близо до случващото се с техните любимци. Сайтът има и версия на английски език.

Страницата предлага подробна информация за мачовете през последните 10 години на “сините” във всички турнири и отброява дни, часове, минути и секунди до следващия двубой.

Припомняме, че преди повече от месец "сините" привърженици нарекоха официалния сайт на "Левски" "толкова смешен и жалък, че не приляга дори на отбори от четвърта дивизия на Косово".