ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Трикратният голмайстор на "А" група Мартин Камбуров заяви в интервю за “Plovdiv24”, че на този етап няма как да се завърне в любимия си клуб Локомотив (Пловдив). Нападателят разкри, че се получават леки разминавания с президента на "черно-белите" Веселин Марешки относно заплатата му, както и че аптекарския бос иска да прави млад отбор.

"Разговарях с г-н Марешки, но на този етап имаме леки разминавания. Той има различни виждания във футбола и иска да прави млад отбор. Това е, което мога да кажа на този етап", коментира любимецът на "черно-бялата" публика.

"Относно "новината", че съм искал 20 000 лева да се върна в Локомотив, това са пълни спекулации. Поискал съм нормални пари, които мисля заслужавам за това, което съм направил като футболист в България", допълни Камбуров.

"Направил съм огромен компромис от страна към пари. На мен Локомотив ми е отборът, който е на сърцето ми, но няма какво да се повтарям", каза още бившият играч на клуба.

Относно дали е получавал оферта от Лудогорец или друг български отбор, Камбуров отговори: "Не. Засега не съм получавал оферти от никой друг клуб", завърши трикратният голмайстор на "А" група.