Мартин Камбуров потвърди пред БЛИЦ, че се е разбрал с ЦСКА 1948 и от новия сезон ще носи екипа на новака в елита.

„Да, мога да съобщя, че се разбрахме по мъжки с г-н Найденов. Седнахме на масата за преговори, уточнихме всички детайли, стиснахме си ръцете и аз си тръгнах. До края на седмицата или в края на другата трансферът ми ще бъде обявен на сайта на клуба, след като подпиша официално. Уточнявам обаче, че договорът ми влиза в сила от новия сезон“, заяви голмайсторът пред БЛИЦ.

„Остатъка от сезона ще го изкарам в Берое. Няма никакъв проблем. Аз ще бъда верен на беройския тим до финала на първенството. Димитър Димитров си има други виждания за следващия сезон и е в правото си, защото той е старши треньорът“, добави Мартин Камбуров.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

„Не знам дали съм сред първите футболисти, които преди са играли в ЦСКА, а след това и в ЦСКА 1948 (б.р. - другите са Костадин Хазуров и Милен Кикарин). Не искам да коментирам. Не ме питайте и за феновете кой кое ЦСКА ще избере. Аз съм професионалист!

Знаете много добре каква е целта ми – да стана голмайстор №1 във футболното ни първенство за всички времена. Искам да изпреваря рекорда на Петър Жеков, но за да го направя, преди всичко трябва да съм здрав. Това си и пожелавам“, завърши Марто, който е на 23 гола от изравняването на рекорда на легендарния нападател на Берое и ЦСКА.