Претърпелият загуба в първия си официален мач като старши треньор на Славия Мартин Кушев критикува играчите си след загубата с 0:1 от "Левски" в първия кръг на "А" група. Младият спец изцяло хвърли вината за поражението на "Герена" върху футболистите си, защото са пропуснали всички създадени положения пред Пламен Илиев.

"Получи се истинско дерби. Мисля, че си поделихме по едно полувреме, като "Левски" доминираше до почивката, а ние изцяло владеехме инициативата през вторите 45 минути. Сами сме си виновни, че не изравнихме, защото изпуснахме доста положения. Най-много ме е яд на Меси (б.а. - Радослав Димитров). Не може с такава лекота да се пропиляват голови ситуации", каза ядосаният Кушев.

"В следващия мач със сигурност ще има промени. Сега беше удачният момент да вземем нещо от "Левски", но не се получи, значи не сме работили както трябва, щом сме загубили", добави треньорът на Славия.

"Още е много рано да говорим за целите. Трябва да изчистим доста неща. Но ако играем както през второто полувреме, ще бъдем в челната тройка", оптимист е Кушев.