Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Дългогодишният играч на националния ни отбор Мартин Петров сподели, че е огорчен от отношението към него от страна на ръководството на БФС и селекционера Любослав Пенев. Както е известно, крилото на Болтън отново остана извън държавния тим, след като наставникът не му изпрати повиквателна за контролите с Холандия (2:1) и Турция (0:2).

"Никой от ръководството на БФС не е разговарял с мен, откакто Любослав Пенев пое отбора. Той също не ме е търсил. С него се видяхме на летището в Мюнхен, но и там нищо не ми каза. Единствените му думи към мен бяха: "Приятна почивка". Въпреки това не смятам да се отказвам от националния отбор. Ще бъда на разположение винаги, когато ме поканят. Аз съм футболист и чакам повиквателна. Десет години съм играл в националния отбор, готов съм винаги да играя", заяви Марто.

"Честно казано малко съм обиден от отношението към мен", добави 33-годишният играч, който коментира и победата на България с 2:1 над Холандия насред Амстердам: "Холандия не подходи по най-добрия начин. Не омаловажавам успеха на отбора. Да биеш Холандия на техен стадион си е успех. Нека да на летим в облаците, но трябва да лъха позитивизъм. Смятам, че има положителна промяна. Знам как беше преди 6 месеца. Според мен има положителна промяна, независимо как Холандия са играли в този двубой, ние ги победихме. Това е важно особено за младите момчета."

Марто намекна, че скоро ще направи някои разкрития за националния отбор и българския футбол, но още изчаква подходящия момент. "Много скоро ще разкажа някои неща", закани се крилото от Враца.

От няколко дни Мартин Петров си е в България, а днес беше специален гост на финалите на Каменица ФЕНкупа 2012 в София.