Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Страхотен купон направиха двамата големи приятели и доскорошни съотборници в националния отбор на България Димитър Бербатов и Мартин Петров, предаде репортер на БЛИЦ. Двамата и още известни футболисти играха благотворителен мач на терените на Минногеоложкия университет в София. Съперници на Бербо, Марто и компания бяха сборен отбор от банкови служители. Футболистите спечелиха с 12:5, но не резултатът беше важен, а инициативата. Отново бяха събрани пари, които ще отидат за подпомагане на децата във фондацията на Димитър Бербатов.

Около 200 зрители изгледаха шоуто, което в началото беше помрачено от непрестанния порой. След това дъждът спря и започна шоуто на Мартин Петров. Бързоногото крило показа форма и заби 4 попадения. При поредния си гол съдията Йордан Иванов-Йоцо се затича към Мартин и му подари презерватив и шампоан. “Това е подарък за автора на най-красивото попадение в мача”, засмя се Йоцо и хвърли в аплодисменти публиката. Попадението беше наистина красиво. Бившият ас на ЦСКА направи 5-6 краченца в центъра на терена, след което с мощен шут, без топката да е паднала на земята, разстреля вратаря на съперника.

При резултат 12:2 Александър Томаш се стрелна към съдията, опита да го линчува заради опит за подпомагане на съперника. “Всичко беше на майтап, и двамата се смяха”, шегуват се футболистите, които се забавляваха на терена.

Както и в досегашните благотворителни мачове, Димитър Бербатов стоя повече в защита и днес отбеляза само 1 гол. Досега Митко и приятели играха в София – срещу “Отбора на сърцето”, съставен от БГ звезди. След това футболният тим гостува в Стара Загора, Благоевград и Ихтиман, а днес отново се завърна в столицата.

Съставът на Димитър Бербатов: Тодор Кючуков, Косьо Мирчев, Александър Томаш, Юли петков, Юлиян Димитров, Влади Златинов, Мартин Петров

untitled2.jpg