Нападателят на националния отбор Мартин Петров заяви след равенството с Черна гора 1:1, че Стилиян Петров е с изкълчен глезен.

"За съжаление не получихме това, което очаквахме, но не може да се играе само 25 минути", каза Марто след двубоя в Подгорица.

"Всеки го гони умора, но явно не е до умора, защото в последните минути играхме по-добре. Явно става въпрос за концентрация. Може и да не е било реално да ги бием с оглед на първото полувреме, но във футбола се броят головете. В София имахме 4-5 положения, но загубихме. Сега можехме да победим в Подгорица", продължи Петров.

"Пожелавам на Стилиян Петров да се възстанови и отново да бъде нашият лидер. Неприятно е, че изкълчи глезен точно в края на сезона. Искам само да му кажа, че го чакаме за мача с Англия. Дори и да нямаме шанс, остават още 3 мача и ще ги изиграем. Все пак приемаме англичаните. Не винаги играеш с Англия. Искам да благодаря на феновете, които ни подкрепиха в Черна гора. И срещу Англия искам да покажат, че създават по-добра атмосфера от черногорците", добави Мартин Петров. /БЛИЦ