Мачът от Югоизточната "В" група Борислав (Първомай) - Евроколеж (Пловдив) (1:2) беше белязан от грозен инцидент. Както вече стана ясно, в скандалната среща се стигна до масов бой, в който дейно участие взе Николай Бончев, станал известен с изявите си като порно звезда.

Играчът на "колежаните" е със счупена ръка, а какво точно се е случило може да се види в ексклузивното видео, което колегите от PlovdivDerby.com разпространиха.

Записът е предоставен от домакините от Борислав в лицето на члена на управителния съвет на първомайци Костадин Момчилов. Той признава, че в откъса, който изпраща до редакцията на пловдивския сайт липсва първия момент от скандала, в който футболистът на Борислав удря шамар на Бончев от Евроколеж, след което порно актьорът се нахвърля с юмруци върху играча на домакините.

"Нашият клуб е на 90 години и от известен период от време се опитваме да градим нещо стойностно. Играем честно и почтено във всеки мач. Смея да твърдя, че нямаме вина и на 1% за случилото се в този двубой. Нямам представа защо Евроколеж се държаха така агресивно и към съдиите и към нас през целия мач. Думите на Гриша Иванов, че сме искали да купим мача или че 150 наши фенове са навлезли на стадиона - въобще не искам да ги коментирам. До ден-два ще качим целия запис на срещата в Youtube, за да се види, че няма монтаж на кадрите, които ви предоставяме. Утре ще предоставим и целия запис на Зоналния съвет на БФС", комента пред пред PlovdivDerby Костадин Момчилов.

 Kласиране, програма и резултати в четирите "В" групи - ТУК !!!