Наставникът на завърналия се в елита Септември (София) Славко Матич остана доволен от представянето на отбора си в гостуването на Левски. Контролата на "Герена" завърши 1:1. 

"При нас има стомашен вирус. Имахме и контузии с Реди Каса, Атанас Кабов, капитанът ще отсъства близо месец. Имаме 5-6 играчи със стомашен вирус. Благодаря на Стоилов, че се съгласи да играем по-малко време”, каза Матич.

„Доволен съм, но трябва да вкарваме голове. Имахме повече положения от Левски. Днес разчитахме на трима национали до 17 години. Това е бъдещето на българския футбол. Работихме много през последните седмици. Трети мач, всичко върви по план. Колко ще бъдем подготвени - ще видим в началото на сезона", коментира треньорът на Септември. 

"Очаквам добър мач в първия кръг. Срещат се шампионът на Първа лига и шампионът на Втора лига. Всичко зависи от нас. Ако нямаме повече попълнения, ще се мотивираме повече. Няма да се оплакваме. Стадионът също е проблем. Ние нямаме домакински стадион. Но казах на момчетата, че те са най-важни. Ще домакинстваме, където ни кажат. И днес играхме като домакин. Имахме положения, не се бранихме. Имаме идея, работим", добави сърбинът.