Треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев бе видимо недоволен от развоя на днешната контрола с руския Кубан (Краснодар), загубена с 0:3. По време на срещата той изхаби много енергия да дава указания на футболистите си.

"Загубихме много лошо", каза с въздишка Матушев.

"Останахме с човек по-малко още в началото на мача. Наистина много неприятен резултат за нас. Отдавам го най-вече на червения картон на Данчо Тодоров и оставането ни с човек по-малко", добави пред "Гонг" треньорът на "смърфовете".

"Смените, които направих, не донесоха това, което исках. Трябваше да задържим повече топката. Опитахме се да играем на контраатака, но много се разкъсахме и ни вкараха елементарни голове. Трудно се играе с 10 човека срещу руснаци. През първото полувреме макар и с 10 души, стояхме добре и имахме своите възможности. През второто това, което искахме не се получи. Сержиньо и Здравко Лазаров се подготвят по индивидуална програма и не мога да ги рискувам в тези мачове, за да не се получи нещо по-сериозно. Има футболисти, които ме разочароваха, но ще им го кажа на тях", каза още Матушев. /БЛИЦ