Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич се изцепи след загубения финал за Купата на България от Локомотив (Пловдив) (3:5 след дузпи), че не вижда проблем в играта на тима, а и "червените" се развивали под негово ръководство. "Не искам да говоря спекулации за бъдещето ми", каза сърбинът, който се очаква да се раздели с клуба. Както БЛИЦ първи разкри, пред завръщане в ЦСКА е Стамен Белчев, който на 14 април се раздели с Арда.

"Защо не победихме? Защото не вкарахме всички дузпи. Мачът беше труден, виждаше се напрежение, особено през първото полувреме. Но реално ние имахме повече моменти. Особено през второто полувреме. Енрике Рафаел имаше отлично положение...", коментира Крушчич.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Не излязохме предпазливо, но така се получи. Мачът беше нервен. Искахме да държим повече топката, но имаше напрежение в играчите и можеше да получим контраатаки. Дори и така, имахме силни моменти. Това е финал, а по принцип в тези мачове няма добри резултати", каза сърбинът. 

"Избрахме петима футболисти, които най-добре бият дузпи. Али Соу е вкарвал много пъти, но сега е лесно да се слага цялата вина на него. Лош късмет", продължи Крушчич.

"Не коментирам спекулации. Казвал съм и преди, че се борим за Купата на България и в първенството да се борим за Европа. Не виждам проблем в играта ни. Развиваме се, борим се за трофеи. Днес така стана, но това е играта. Можеше и да победим. Разбира се, че сега ще ни е трудно, тъй като след три дни играем с Лудогорец и трябва да вдигнем футболистите. Сега ще работим в психологичен план”, завърши Милош Крушчич.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020