Юношата на Левски Дарин Тодоров заминава в Турция за втория етап от лечението в специализираната клиника в Анкара. Това съобщи за БЛИЦ СПОРТ майка му Даниела. Тя изрази притеснението си от атентатите преди дни в турската столица.

"На 25 април пътуваме за Турция за втория курс от лечението. То ще продължи около месец. Засега всичко е наред. Дано да имаме късмет, да няма атентати. Познати ни съветват да не ходим, тъй като обстановката там продължава да е напрегната. Има известна доза притеснение, но нищо не може да ни спре по пътя към изпълняването на мисията. Надяваме се по-скоро тези ужасни инциденти да приключат и хората да живеем в мирен свят", коментира пред БЛИЦ СПОРТ майката на Дарко - Даниела.

Преди дни двамата се прибраха у дома в Шумен, след като бяха близо две седмици на процедури в Поморие и Бургас.

Припомняме, че за осъществяването на втория етап от лечението в Анкара Дарин Тодоров се нуждаеше от 9000 щатски долара. Сумата беше събрана след много благотворителни кампании и помощи от редица футболни клубове.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF
IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGS
PayPal: [email protected]