Георги Илиев-Майкъла обя ви, че той е причината "червените" да имат лиценз и да се намира в това състояние. Той говори за моментното състояние на ЦСКА и инцидента с част феновете на тима, които го обиждаха и замеряха с предмети по време на вчерашния мач с Берое.

"Тези фенове, които ме обиждаха вчера, си нямат понятие какво съм направил за отбора, когато бях в управата на клуба. Заради мен ЦСКА получи лиценз и сега се намира в това добро положение. Направих няколко неща в полза на ЦСКА и резултатите от тях вече си проличават. А относно това дали съм правил някакви злоупотреби, има счетоводни книги, всеки може да провери. Ще продължа да ходя на мачовете на ЦСКА и тези платени фенове няма да ме уплашат. А и те са една малка групичка от 5 - 10 човека", каза Майкъла пред "Тоспорт".

"Много ми хареса играта на ЦСКА. Проблемът в момента е липсата на достатъчно добър голмайстор. Все пак мисля, че Стойчо Младенов ще намери и такъв тип играч за отбора. Мартин Петров е голямо приемущество за ЦСКА. Той е един известен в Европа играч, притежава страхотен имидж и може да помага на всички млади момчета в тима", допълни Илиев.

"Нямам проблеми със Стойчо Младенов. Той е един от най-добрите треньори в България и двамата сме работили без никакви проблеми заедно. А иначе за предстоящите два двубоя за Купата на България срещу "Левски" очаквам ЦСКА да покаже по-добра игра и заслужено да продължи напред", завърши Майкъла.