Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев за пореден път привлече вниманието, като след победата с 3:0 над Пирин (Гоце Делчев) изрази съмненията, че на срещата в Ловеч между Литекс и Локо (Сф) не е имало феърплей. Майкъла каза, че "железничарите" са стигнали до важния за тях успех с 2:1, тъй като четирима играчи на "оранжевите" са стояли мирно при второто гол на гостите. Началникът в ЦСКА, заяви още, че "армейците" играят феърплей и нямат никакво намерение да лягат на Локо (Сф) в последния кръг, когато ще стане ясно кой изпада от "А" група - тимът от "Надежда" или "Ботев" (Враца).

"Разбира се, че Милен Радуканов може да остане в ЦСКА. Ние сме пред "Левски" по точки, той е взел най-много точки. Не сме говорили със собственици за неговото бъдеще. Локомотив може и да ни победи в последния кръг, стига да сме добро настроение. Ние винаги играем честно, откакто аз съм тук. Надявам се и този мач да го изиграем коректно. Днес видях как четирима човека от Литекс стояха мирно при втория гол на Локомотив. Искам да се знае, че ЦСКА никога не участва в такива смешни игри", заяви Георги Илиев след мача на "Армията".

"Тежко ни е, но се опитваме да оцелеем, оправяме стари дългове. През новия сезон ще изглеждаме много по-добре. Чест му прави на Стойчо Младенов за жеста, който направи. Бях убеден, че ще вземем лиценз и ще се разберем с него. Ще пуснем по-рано в почивка само чужденците, които не ни трябват. Именно те имат железни договори и получават много пари. Трябва да смъкнем с 40% заплатите, защото не издържаме финансово", каза още Майкъла и завърши с типичното за него самочувствие: "Само аз мога да се справя в ЦСКА, защото съм независим."

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ