Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, категорично отрече, че ще бъде правена треньорска смяна. За поста на Миодраг Йешич най-усилено се спряга името на Милен Радуканов.

“Никога не е ставало въпрос, че една загуба може да повлияе за оставането на Миодраг Йешич, но все пак вотът на доверие не е вечен в ЦСКА и Левски. Всеки треньор си носи оставката в джоба. Един-два-четири кръга и дотам - не се ли представя добре ЦСКА, не побеждава ли отборът, значи нищо не сме направили. Навсякъде по света е така - ако отборът не върви, треньорът се сменя. Виждате - в Челси смениха треньора, след като той стана европейски шампион. Това е нормално - публиката е критерий за треньорите. Ние сме началниците, ние контролираме този процес, но публиката трябва да е доволна”, заяви Илиев.

”Предстои ни нов тежък мач - с Черноморец. Срещу ЦСКА и “Левски” всички играят на 120%. И ако тези момчета не разберат, че трябва да дават поне по 100% от себе си във всеки мач, няма шанс да бием. В България няма голяма разлика между футболистите. Разликата е двама-трима футболисти във всеки отбор. За мен, нормалният кредит на доверие към един треньор трябва да е 3-4 мача, най-много 5. Лошото е, че допускаме много голове и това ме притеснява. Знаете, в Турция допуснахме 14-15 гола, което не е нормално за класен отбор, а сега, още в първия мач от пролетния дял ни вкарват два елементарни гола. Това ме притеснява повече от това кой ще е треньор, но засега треньорът ни е Йешич и всички сме зад него", допълни изпълнителният директор на "армейците". Той припомни и кои са основните грешки на сърбина в дербито с Литекс.

”Йешич трябваше да извади от игра Бандаловски след двете му фатални грешки, за да го запази психически. Но това е негово решение и аз не мога да му се бъркам - щом така е решил, има право. Но не търсим вината само в Бандаловски. Просто нямахме и късмет, изпуснахме 4-5 гола, а те от две центрирания вкараха два гола. Това е шанс, има го във футбола. Не догледах мача, защото директорът на "Българска армия" Ники Донков го приеха в "Пирогов" заради проблем със сърцето и отидох да го видя", поясни Майкъла.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ