Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, не пропусна да се заяде с "Левски", който изпусна шампионската титла, завършвайки 1:1 у дома със Славия. Началникът в клуба от Борисовата градина сподели, че е доволен от представянето на "червените", както вчера срещу Локомотив (София) (1:2), така и през целия сезон. Той е убеден, че "армейците" ще се представят далеч по-добре през новото първенство.

"Наистина недобър сезон за ЦСКА. Мен третото място никога не ме е задоволявало, като същото важи и за ЦСКА. Аз съм четири пъти шампион с "червените" и винаги съм бил максималист. Да се надяваме, че през новото първенство ще бъде всичко различно", каза Майкъла.

"Застъпвам се за всеки треньор - и за Стойчо Младенов, и за Радуканов сега. Не съм се застъпвал за Йешич, защото не исках той да идва. Публиката е нашият барометър, а тя в момента е недоволна от играта. В близките дни ще решим дали сме доволни от работата на Милен Радуканов и дали той ще остане", заяви Илиев.

Бившият футболист на ЦСКА коментира и развръзката в шампионата, след като "Левски" изгуби титлата в последния кръг. "Очаквах реалността. Не може пет мача да печелиш в 95-ата минута и все те да имат късмет. "Левски" е може би най-слабият отбор от първата четворка и с най-слабия треньор! Имат един изигран мач, горе-долу приличен, а всички други са спечелени по някакви схеми и не на базата и уменията на този треньор. Публиката беше основният фактор на "Левски" и ги спаси. Една великолепна публика", каза Георги Илиев, като не пропусна да поздрави Славия за феърплея и играта на "белите" снощи срещу "Левски" на "Герена".

"Чест му прави на Венци Стефанов и на момчетата му. Никой не очакваше това. Трябва да получат благодарност от всички, които обичат футбола. Аз за първи път видях Славия да играе толкова добре и толкова успешно", похвали "белите" Майкъла.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ