Легендарният бивш футболист на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла заяви, че до този момент никой от ръководството на клуба не го е търсил, за да бъдат водени преговори. Както вече стана ясно, един от героите на “червените”, който беше част от тима, детронирал през 1982 година Ливърпул, е гласен да заеме длъжността изпълнителен директор.

"Не е имало преговори. Не съм разговарял със собствениците. И те не са ме търсили. За момента явно нямат нужда от мен. Защо трябва да се очакват преговори? Не съм водил такива. Собственикът е човекът, който определя с кого иска да работи. Може би някога ще дойде това време и ще говорим тогава. Мисля, че от страна на премиера Бойко Борисов ще има положителна реакция, стига в клуба да започне да се работи нормално. Виждате каква мизерия е в момента. Няма нормални условия за работа", коментира пред ТВ7 Майкъла на полувремето на домакинския мач на "червените" с Монтана.

Помолен да коментира играта на ЦСКА през първите 45 минути, Майкъла не спести критиките си: "Стойчо Младенов разполага с това в момента. Няма голям избор. Но това не е ЦСКА. Има един Мораес, който е класа, но ако сменим фланелките на играчите с тези на Монтана, няма да се забележи разлика. Те дават максимално от това, което могат. От кого да очакваме повече, от Дюлгеров ли? Ако за някого това е ЦСКА, за мен не е."