Медиите в Англия обявиха за  сензационна и шокираща новината с назначението на Алан Пардю за технически директор на ЦСКА. Местните издания твърдят, че основната цел на бившия мениджър на Уест Хям, Кристъл Палас, Нюкасъл и други е да помогне на „армейците“ да спечелят първа титла от 2008 година насам.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Sky Sports: Пардю се присъедини към българския ЦСКА като технически директор
"Алан Пардю се присъедини към българския ЦСКА София като технически директор. Клубът е спечелил 31 титли на страната, повече от всеки друг тим. Миналият сезон завърши на второ място в елита. В момента ЦСКА се намира на трета позиция в първенството и на четвърта в група "А" на Лига Европа".

Daily Mail: Алан Пардю направи шокиращ ход и стана технически директор на най-успешния клуб в България ЦСКА
"Алан Пардю се е договорил с българския ЦСКА да стане новия технически директор на клуба след кратък престой в АДО Ден Хааг. Това ще бъде първият път в кариерата му, в който заема тази роля. ЦСКА е най-успешният клуб в България, въпреки че през последния сезон завърши на второ място. В момента тимът е воден от Бруно Акрапович".

Mirror: Пардю се завърна във футбола, след като пое ролята на технически директор
"Алан Пардю се завърна във футбола, след като бе назначен за технически директор на ЦСКА София. За последно бившият мениджър на Нюкасъл бе край тъчлинията на нидерландския клуб АДО Ден Хааг. Сега той ще се изкачи по етажите, като за първи път ще изпълнява ролята на технически директор".

ВВС: Алан Пардю започна работа в българския ЦСКА като технически директор
"Бившият мениджър на Уест Хям и Нюкасъл Алан Пардю се присъедини към българския ЦСКА София като техния технически директор. Това ще е първата подобна роля в неговата кариера, в която е водил осем отбора досега. ЦСКА София, или "червените" и "армейците", както ги наричат, са спечелили рекордните 31 титли на България, като последната е през сезон 2007/2008. Клубът обяви, че Пардю вече е "част от голямото червено семейство".

 The Guardian:  "Добре дошъл на "Армията", господин Пардю", ЦСКА назначи нов технически директор
"Алан Пардю се присъедини към ЦСКА София, като техническки директор на клуба. Бившият мениджър на Кристъл Палас и Нюкасъл напусна АДО Ден Хааг, след като договорът му бе прекратен през април. Той ще заеме поста си в българския клуб, познат, като "армейците" веднага, след като в последните месеци работеше, като футболен коментатор. ЦСКА са спечелили рекордните 31 титли в България, но нито една от 2008 насам, след като през миналия сезон завършиха на второ място. Бившият нападател на Барселона Христо Стоичков е акционер в ЦСКА, след като прекарва шест години в клуба преди да замине за Испания".
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството