Защитникът на Литекс Джаксън Менди беше изключително остър спрямо ръководителите на бившия си клуб ЦСКА. Футболистът обвини "червените" и най-вече Александър Томов в лъжа по повод твърденията, че се е обаждал на представители на отбора с желание да се завърне на "Армията". Менди говори след силния мач, който изигра с оранжевата фланелка при успеха с 3:0 над "Левски".

"Искам да успокоя всички, много съм спокоен тук в Литекс, всичко е наред, каквото и да говорят в медиите, на мен не ми пречи. Томов е известен лъжец, просто те ми правят проблеми с Литекс, да ми развалят отношенията с хората, които тук са много коректни. Щом от ЦСКА казват, че съм им звънял да се връщам, нека го докажат. Всичко съм направил по правилата, и аз имам право да дам ЦСКА на съд, за мен няма никакви грижи. Те имат нужда от пари сега, по-добре да започнат да работят, вместо само да лъжат по медиите“, каза Менди.

"Атмосферата в отбора наистина е много добра. Има много качества в тези футболисти на Литекс, защото знаете преди две седмици какво се говореше“, продължи защитникът.

"3:0 естествено, че е добре, беше много важно за нас, най-вече за нашия морал, да имаме повече самочувствие. Напоследък не играех, защото бях контузен, на практика тази седмица имах две пълни тренировки. И не съм на 100% готов, признавам си, да издържам физически на такива натоварвания. Постепенно ще вляза във форма", добави Джаксън Менди.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите