Сериозен мениджърски интерес е на път да провали преминаването на нападателя Пабло Веласкес в ЦСКА. Таранът, който е собственост на Либертад, но играе под наем в Рубио Ню, бе дал съгласието си да облече червената фланелка още преди пет дни, ако двата клуба се разберат. Малко след това босът на ЦСКА Димитър Борисов постигна договорка с колегата си от Либертад Хорасио Картес, но мениджърът на играча започнал да го убеждава да откаже офертата на “армейците”, пише в днешния си брой вестник "Меридиан мач". Интерес към Веласкес проявяват още Ривър Плейт, Бока Хуниорс, Ню Уелс Олд Бойс и Бетис.

Любо Пенев и Митко Борисов изгледаха контролата между Рубио Ню и Гуарани, в която Веласкес вкара попадението за Рубио при загубата с 1:2. Представителите на ЦСКА до късно снощи преговаряха с футболиста и неговия агент, а днес късно вечерта ще се приберат в България.

Ако не успеят да склонят Веласкес да премине в ЦСКА, Любо Пенев и Димитър Борисов може да доведат друг играч, който им бил предложен от боса на Либертад./БЛИЦ