Селекционерът на младежкия национален отбор по футбол Михаил Мадански не беше доволен след загубата с 1:2 от Гърция в контрола. Двубоят се игра в Серес. На 6 юни (понеделник) от 18:00 часа отборът приема Македония в приятелски мач в Сандански.

“Гръцките футболисти играят на по-високо ниво. Ние този факт отдавна сме го констатирали. Не бива да се оправдаваме с това. Нямаме никакви причини да се оплакваме и недоволстваме. С това, което разполагаме ще се опитаме да направим отбор. Лошото е, че ни липсваше агресивността в играта в определени моменти. Някои хора вече мислеха повече за морето. През първото полувреме видях мъртви души на терена, това видях и го отбелязах още по време на лагера ни”, заяви Мадански след двубоя.

“Не приемам толкова трагично загубата, защото видяхме и доста добри неща. Извиках и нови хора, които се постараха и дадоха всичко от себе си. Ако се завърнат Терзиев, Георги Миланов и Радослав Василев, нещата в играта ще се променят. Мисля, че до първия ни мач от квалификациите може да сглобим отбор. Такива се реалностите в момента“, завърши специалистът./БЛИЦ