Президентът на БФС Борислав Михайлов посъветва журналистите да не се занимават с личния му живот. Бившият вратар и заместник-изпълнителният директор на футболната ни централа Тервел Златев дадоха пресконференция, на която представиха плановете за провеждане на предстоящото през 2015-а Европейско първенство за юноши до 17 години, чиито домакин ще бъде България.

"Голяма чест за нас е, че се преборихме за това първенство. 2-3 години се подготвяхме за него. Беше голяма моя цел, която успяхме да осъществим. И ето, че пак ще се намери някой... точно ти ще се изтропаш на метеното", обърна се ядосаният Михайлов към журналист, който му зададе неудобен въпрос.

Президентът на БФС съвсем учтиво беше помолен за мнение по доста от темите, за които непрестанно се шуми напоследък - за ЦСКА, но само той не даваше изявление до този момент.

Михайлов също така коментира и разпространената от Георги Градев информация, че е провел среща в Сингапур в края на 2010 година, месеци преди скандалната контрола на българския национален отбор с Естония, която впоследствие беше анулирана от ФИФА.

"Не знам за какво да говориш. Аз пътувам доста", заяви Михайлов в отговор на въпрос относно екскурзията, след което се раздразни, когато отново беше попитан дали наистина е ходил до Сингапур.

"Какво има с тази контрола? Изчистено е отдавна. Моят личен живот и моите екскурзии не са ваша работа! Ако става въпрос, онзи ден бях на риба на Долни Богоров", заяви с ирония Михайлов.

"С тази контрола всичко е изчистено - от нашата федерация и от естонската. Кой ви го слага този въпрос в устата? Един консултант "ноубади" (б.а. - визира Градев, наричайки го "никой" на английски - nobody) с лични интереси, на който се дават пари. Взема пари от ЦСКА, а не може да спечели ни едно дело", каза още президентът на БФС.