Президентът на БФС Борислав Михайлов коментира случая с очаквания от Левски трансфер на четирима футболисти в Рубин (Казан), като потвърди, че "сините" са поискали БФС да работи в неделя, за да могат да бъдат пратени жълтите карти на играчите.

"Не мога да коментирам, това си е решение на клубно ръководство. Всеки клуб има такова и те преценяват как да процедират, но за мен е много изненадващ крайния резултат", каза Михайлов.

"Беше хубаво момчетата да отидат там и Левски да вземе пари, но така и не се случи. Така че не бих искал повече да коментирам темата, защото не съм и запознат", каза още пред "Гонг" Борислав Михайлов.

"За разкриване на случая не са ме търсили - нито мен, нито някой от футболния съюз, защото ние не сме такъв орган. За съдействие са търсили БФС евентуално ако бъдат осъществени тези трансфери, за да има хора, които работят в неделя и да изпратят жълтите карти. Значи от Левски наистина са вярвали, че това ще се случи. Оттук натам не знам кой орган би разбрал дали има намеса, било чужда или българска. Аз лично се съмнявам", заяви още шефът на БФС след заседанието на Изпълнителния комитет в Сливен. /БЛИЦ