ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че е останал много доволен от атмосферата в Разград по време на мача Лудогорец - Партизан. Българският шампион победи с 2:1 в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Михайлов отново бе заел място до боса на разградчани Кирил Домусчиев, както беше и миналата седмица на реванша със Слован (5:0).

"Хубава победа, хубав мач. Много ми хареса Лудогорец. Резултатът е коварен, но те имат сили да се представят добре и в Белград. Отдавна наш отбор не се бе представял така в Шампионската лига", каза Михайлов.

"На стадиона беше създадена уникална атмосфера както от публиката на домакините, така и от феновете на Партизан. Много приятен мач и за наша радост с успешен край за българския отбор. Ако от моето идване зависи, ще идвам всеки път. И на мача между "Ботев" и Щутгарт атмосферата ще е уникална. "Ботев" има шанс. Щутгарт си е Щутгарт, но все пак е завършил 8-и в Бундеслигата и играе в Лига Европа като загубил финала за Купата на Германия. Преди 30 години те бяха шампиони и загубиха от "Левски" в мач, в който и аз имах участие", завърши президентът на БФС.