ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

"Футболният съюз не се занимава с политика и е неправителствена организация. Не знам защо точно в Народното събрание предизвивате да си подаде оставка човек, който е избран от футблните хора. В понеделник ще има Изпълком и всичко ще си дойде на мястото. Редът е такъв". Това обясни президентът на БФС Борислав Михайлов в края на изслушването си пред Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в НС. Той беше поканен след ексцесиите по време на протеста срещу ръководството на БФС на 16 ноември. 

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

"Не я искайте (б.р. - оставката му), защото нищо не сте направили за футбола!", скара се легендарният вратар на депутатите.

"Може би тук сте ме извикали като жертвено агне и всички сте върху мен. Целта съм аз. Ще успокоя всички граждани другата седмица", добави Михайлов.

Той скастри и Радостин Василев, който също присъства на заседанието на комисията. Бившият спортен министър директно попита Михайлов кога ще напусне БФС. 

"Всички знаят проблемите ви с мен и всичките ви борби, но това всичко е извън темата и отказвам да отговарям", добави Михайлов.

Ясно кога е историческият Изпълком на БФС

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Парламентарната комисия за младежта и спорта ще изслуша шефа на БФС Борислав Михайлов

Парламентарната комисия за младежта и спорта ще изслуша шефа на БФС Борислав Михайлов

Публикувахте от "По света и у нас" - новините на БНТ в Сряда, 22 ноември 2023 г.