ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

"Не съм тук, за да се превръщам в жертвено агне. Явно никой не се интересува от фактологията. Не се търсят фактите, а да има жертва, и тя вече е посочена. Да приключваме! Не виждам смисъл да продължаваме, това не е никакво изслушване, а нападение към мен", обърна се Борислав Михайлов към представителите на Комисията по въпросите на децата, семейството, младежта и спорта в Народното събрание, където се яви на изслушване заради ексцесиите по време на протеста срещу ръководството на БФС на 16 ноември.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Аз съм изкупителна жертва от много време заради една група хора, които неистово искат да станат шефове в БФС. Това е вече 2 години и половина. Те подбуждат непрекъснато. Има други хора, които са зад тях, и ги финансират. И съответно тези, които превърнаха този мирен протест в немирен, това са хулиганите. Не може при всеки протест да се иска оставката на някой без да е доказана вина", продължи президентът на БФС. 

"Има нормални, които протестират, други 150 слагат маски, избутват ги и започват да правят вандалщина. Това е хулиганство", каза още Михайлов.
 

 

Парламентарната комисия за младежта и спорта ще изслуша шефа на БФС Борислав Михайлов

Парламентарната комисия за младежта и спорта ще изслуша шефа на БФС Борислав Михайлов

Публикувахте от "По света и у нас" - новините на БНТ в Сряда, 22 ноември 2023 г.