Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов посрещна профeсор Шота Ингороква, който извърши спешната операция на Тодор Неделев след катастрофата с националите ни в Грузия през юни. Както е известно, асът на Ботев (Пловдив) пострада тежко при инцидента, а възстановяването му протича много добре. 

Професор Ингороква гостува в София по лична покана на Михайлов. Президентът на БФС беше приготвил и подарък на грузинския лекар. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Днес имах удоволствието да посрещна в Национална футболна база “Бояна” проф. Шота Ингороква, извършил животоспасяващата операция на Тодор Неделев след тежкия инцидент на българския национален отбор в Тбилиси.

Още веднъж искам да му благодаря от името на цялото българско футболно семейство за бързата и изключително професионална намеса и за всички грижи, положени за Тодор, чието възстановяване върви повече от успешно за щастие на всички нас.

В знак на благодарност към проф. Ингороква му подарих детайл от Рогозенското съкровище и екип на националния отбор, защото в негово лице нашият тим и България като цяло срещнаха не само изключителен професионалист, но и нов, верен приятел", написа Михайлов в страницата си във "Фейсбук".

Въпреки отпадането от АПОЕЛ (Никозия) в Лигата на конференциите, за феновете на Ботев (Пловдив) има и добри новини. Много скоро Неделев ще започне тренировки със съотборниците си. Професор Ингороква е извършил преглед на национала ни след пристигането в България, за да установи и напредъка в неговото възстановяване. 

 

Днес имах удоволствието да посрещна в Национална футболна база “Бояна” проф. Шота Ингороква, извършил...

Публикувахте от Борислав Михайлов в Петък, 29 юли 2022 г.