Полузащитникът на националния отбор по футбол Георги Миланов говори за предстоящия мач с Англия, за дългото си отсъствие от тима, за новия треньор на "лъвовете" и за трансфера на приятеля си Кирил Десподов в Щурм (Грац). Миланов даде интервю за "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.

"Изключително съм мотивиран да покажа най-доброто от себе си. Досега не съм имал честта да работа с Балъков, но виждам че е страхотен професионалист и ни чака добро бъдеще с него. Залага на атакуващия футбол и на мен това много ми допада. Не искам да правя сравнения с предишния треньор Хубчев, опитвам се да видя и да взема най-доброто - без значение как се казват", коментира Миланов по темата с няколкомесечното си отсъствие от националния тим.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Относно битката с Англия в събота (19:00 часа) той каза, че британците не са непреодолим отбор.

"Всичко е възможно. Следя английското първенство, което на много  по-високо от българското, но резултатът не е ясен", заяви Миланов.

Националът говори и по темата с трансфера на добрия си приятел Кирил Десподов, като даде съвет на всички български футболисти зад граница.

"Пожелавам на Десподов да разгърне потенциала си в Щурм и никога да не се връща в България. На Божидар Краев желая същото. С труд и постоянство ще се получи. Да вярват в себе си, да не се поддават на странични фактори, да поемат риск и да оценяват ситуацията", завърши Миланов.