Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов върна Килиан Шеридън в състава. Нападателят е на разположение на наставника за гостуването на Монтана. Двубоят от 23-ия кръг на “А” група е на 25 април (понеделник) от 15:00 часа на стадион “Огоста” в Монтана.

Шеридън бе извън групата за полуфинала с Литекс за Купата. Нападателят бе пропуснал няколко тренировки и бе изваден от състава заради нарушаване на вътрешния правилник. Сега обаче е помилван и ще пътува за Монтана. В групата на “червените” няма никакви промени и изненади. Защитникът Костадин Стоянов също е на линия. Той бе контузени и остана резерва срещу Литекс, като се появи в последните минути.

Двубоят с Монтана пропуска Спас Делев, който е наказан. Голмайсторът на ЦСКА получи пети жълт картон срещу "оранжевите" за Купата и ще пропусне един двубой.

Групата на ЦСКА:
Вратари:
Иван Караджов, Благой Макенджиев
Защитници: Костадин Стоянов, Апостол Попов, Румен Трифонов, Джузепе Акуаро, Иван Бандаловски
Полузащитници и нападатели: Тодор Янчев, Борис Галчев, Коста Янев, Петър Стоянов, Емил Гъргоров, Маркиньос, Четин Садула, Александър Тонев, Грегъри Нелсън, Мишел Платини, Станко Йовчев, Станислав Костов, Килиън Шеридън