Един от собствениците на ЦСКА Милко Георгиев най-после проговори, макар и повече от лаконично. БЛИЦ успя да го открие, след като дълго време той не си вдигаше мобилния телефон.
 
„Съвсем скоро ще свикаме пресконференция. Това ще се случи в началото на следващата седмица. Точно кога, не мога да ви кажа. В момента Ивайло Манджуков е в Узбекистан и след като се върне, ще бъдете информирани. Имайте предвид, че ще кажем доста интересни неща”, обеща Милко Георгиев.
 
В публичното пространство вървят най-различни слухове. Единият от тях гласи, че всъщност истинските собственици на ЦСКА Петър Манджуков и Юлиан Инджов имали готовност да платят 800 000 лева на НАП, след което да се споразумеят за разсрочени изплащания на задълженията с цел оцеляването на клуба в елитната ни група.
 
Другият гласи, че двамата щели да купят лиценз на клуб от „В” група  и ЦСКА да стартира от новия сезон от третото ниво на футбола ни. Те ще претендират, че това е идентичният ЦСКА и ще настояват да получат правата върху базите.
 
Според третия слух Манджуков и Инджов ще обявят клуба в несъстоятелност и ще се оттеглят, а новият ЦСКА ще бъде този на Васил Божков и Гриша Ганчев.