Капитанът на Сливен Мирослав Миндев шеговито предложи на ЦСКА да приемат Левски на стадион "Хаджи Димитър", тъй като той е доста негостоприемен за "сините". Селекцията на Ясен Петров днес направи 1:1 под Сините камъни и продължи традицията да не побеждава "войводите" на собствения им терен. Както е известно, през декември миналата година Сливен би у дома Левски с 1:0 с гол на Деян Христов, а в края на 2008-а срещата на стадион "Хаджи Димитър" завърши 0:0.

"Най-после вкараха гол в Сливен. Досега не го бяха правили. Явно нашият стадион е много негостоприемен за тях. Предлагам на ЦСКА да играе домакинствата си с Левски тук", каза Миндев.

"Левски са по-класни от нас, владееха повече топката. Благодаря на съотборниците ми, защото всички сме мъжкари. Радостното е, че успяхме да вземем поне точка", заяви Миндев след двубоя.

"Поздравявам моя тъст, който е голям левскар. Но така се получава понякога", продължи играчът на Сливен.

"Не искаме да се борим за оцеляване в "А" група. Мястото ни не е на последните места. Във всички мачове играем добре, но трудно вкарваме, така беше и срещу ЦСКА", азяви още Мирослав Миндев. /БЛИЦ