"Левски" проведе втората си за деня и заключителна преди контролата с Петролул тренировка. Футболистите на Стойчо Стоев излязоха на един от терените на футболен комплекс "Фанатик" в 17:30 часа и проведоха занимание до 19:00 часа.

По индивудуална програма тази вечер се подготвяше Веселин Минев, а испанецът Антонио Аниете взе дейно участие в тренировката до момента, когато бе изпълнена двустранна игра на висока скорост, в която играчите трябваше да сменят бързо ролите си от нападение в защита.

По време на упражнението Аниете се оттегли на скамейката, а след това проведе кондиционни упражнения. Тазвечершното занимание премина изцяло с упражнения с топка и тактически указания, като накрая Стойчо Стоев събра играчите за изпълнение на статични положения.

След края на тренировката стана ясно, че "сините" ще играят контролата с Петролул утре от 17:30 часа на терена "ASAT Aritma", a не във футболен комплекс "Фанатик". Промяната бе направена след договорката между двата тима с оглед по-доброто състояние на тревното покритие.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка