Ексцентричният полузащитник Коста Янев отново ще играе за ЦСКА. От сигурни източници БЛИЦ разбра, че халфът, известен с прякора Министъра на веселбата, е имал поредна среща с ръководството на "червените" и на нея е била постигната договорка за завръщането му на "Армията".

Янев беше желан от втородивизионния гръцки Пансерайкос, но в крайна сметка реши да продължи кариерата си в български клуб, за да бъде близо до семейството си. 28-годишният полузащитник за последно игра в Локомотив (София), но беше един от многото, които напуснаха "Надежда" заради финансовите проблеми.

За завръщането на Янев в ЦСКА е настоял Драголюб Симонович. Двамата се познават отлично и поддържат приятелски отношения още от съвместната си работа в Сливен. Дуци е посъветвал шефовете от "Титан" да му осигурят Янев и така да се засили конкуренцията в халфовата линия.

Полузащитникът е роден на 27 април 1983 година и е юноша на Нафтекс. След това играе за Поморие, Черноморец (Бургас), Сливен и ЦСКА. Лятото премина в Локо (Сф) и през есента беше твърд титуляр. Коста има и 3 мача за националния отбор на България. Въпреки богатата си визитка около името му се шуми предимно извън терена. Янев е луд купонджия и сред съотборниците си е известен с прякора Министъра на веселбата. Със завръщането му на "Армията" е сигурно, че ще има още по-голяма веселба.

2_1.jpg