Все по-горещо ще бъде в оставащите часове до сблъсъка между Миньор и Левски, който е в събота от 16:45 часа на стадиона в Перник. От щаба на "жълто-черните" алармираха за БЛИЦ, че Литекс е в комбина със "сините", а освен това БФС нарочно не издава картотеки на Костадин Хазуров и Даниел Златков.

По-рано ви информирахме, че двамата футболисти попаднаха в групата на Миньор за двубоя утре, но все още нямат права. Ръководството на тима от Перник дори заплаши, че ще съди футболната ни централа, ако играчите не бъдат уредени за домакинството на шампионите.

"С Литекс сме се разбрали, че скоро ще им се издължим за останалата сума от трансфера на Костадин Хазуров. Те обаче се правят на ударени, нарочно ни правят спънки и заради това не можем да го картотекираме за мача с Левски", коментираха за БЛИЦ от щаба на Миньор.

В същото време нападателят на "жълто-черните" нападна Гриша Ганчев. "Той ми прави мръсно, защото ме мрази. Все пак е член на Изпълкома и е казал да не ми дават картотека. В Ловеч вече не ме обичат, след като им вкарах 3 гола с екипа на Видима-Раковски, когато ги бихме с 3:2 през март 2008-а", оплаквал се Хазуров, който горял от желание да играе утре и да накаже и Левски.

Коце Хазуров и Даниел Златков заплашиха, че ще заведат граждански искове срещу БФС за спиране правото да упражняват професията си. /БЛИЦ