Наставникът на Миньор (Перник) Николай Тодоров шокира с изказването си след мача с Лудогорец (1:2), че "жълто-черните" може да не завършат първенството заради тежката финансова ситуация. Лошата новина от Перник идва само часове, след като ръководството на Етър се закани да извади отбора от шампионата.

Кайзера обяви, че той и футболистите му не са получавали пари през последните 8 месеца. Тодоров заяви, че категорично мнение по въпроса по всяка вероятност ще има този понеделник. Именно утре ще стане ясно и какво се случва с Етър.

"Може и да се изненадате, но от 8 месеца не сме получавали заплати", оплака се Николай Тодоров след загубата от Лудогорец.

"Не е трудно, много е трудно. Всичко се дължи на сплотеността на екипа. Тренираме, нямаме оплаквания, говорим единствено и изцяло за футбол. Правим всичко каквото зависи от нас, за да спасим отбора. Всеки мач е важен. Играхме срещу шампиона и ако тръгнем да се съпоставяме, ние като цяло сме в неизгодна позиция във всяко едно отношение. Отборът от миналата година няма нищо общо със сега. Откакто съм назначен, хора които бяха твърди резерви преди, сега изнесоха тежестта на всички мачове", коментира наставникът на Миньор. 

"Миналата година си е за миналата година. Тогава имаше друг собственик, друг треньор, нов отбор сме сега. Правим всичко, за да спасим отбора, но не се знае дали ще можем да завършим първенството", каза Кайзера.

"Лудогорец е класен отбор. Допуснахме две фатални грешки и ни наказаха. В първата минута изпуснахме човек на скорост, който подаде успоредно в наказателното поле и отбелязаха гол. Опитахме се да променим нещата, да излезем по-напред и да търсим нашите възможности. Имаше напрежение пред противниковата врата. Бях уверен, че ще вкараме гол, но грешка при един корнер се оказа решаваща, с което Лудогорец успя да реши мача. Оставихме сам човек в наказателното поле да скочи и да отбележи", добави треньорът на Миньор.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ