Силният на руския пазар мениджър Мирчо Димитров заяви пред БЛИЦ, че не може да намери отбори на Йордан Милиев и Иво Иванов. Двамата защитници се оказаха ненужни в "Левски", където Николай Костов възнамерява да залага на двойка централни защитници в лицето на Сержиньо Грийн и Сюлейман Диамутен. "Сините" правят опити да трансферират Милиев и Иво Иванов в Русия, но това е почти невъзможно да се случи.

"Къде да ги продам? Кажете ми кой ще ги вземе сега? А и да си признаем, едва ли в Русия са чували за Милиев и Иво Иванов. Къде са играли... в "А" група и имат по няколко мача в Лига Европа. Знаем ги ние тук - в България. Ако беше Меси, например, целият свят го знае. Преди никой не беше чувал и за Жоазиньо. Предлагах го на руските клубове. Сега в Краснодар са много доволни от него", заяви Мирчо Димитров пред БЛИЦ.

Мениджърът добави, че "Левски" е можел да продаде Дарко Тасевски тази зима, но треньорът Николай Костов е провалил сделката.

"Ники Костов много държи на него. Иска да го използва поне до лятото, защото целта на "Левски" е шампионската титла", каза още Мирчо Димитров, добавяйки, че Жуниньо е отказал на три клуба от Казахстан, тъй като държал да заиграе в "Левски".

"Казахстанците го гледаха, даже Сункар го изпробва. Водихме преговори, но не успяхме да се разберем. Аз и Джери Перейра му движехме нещата. Така стана обаче, че съдбата го прати в "Левски". Той е много доволен, желая му успех", коментира мениджърът.