Крилото на "Левски" Тодор Христов изживява тежки времена на "Герена". Ръководството на клуба прави всичко възможно да се отърве от играча. Той беше изхвърлен от първия отбор след лагера в Турция и оттогава тренира с юношите на клуба. Причината - треньорът Николай Костов не иска Тодор Христов, а крилото отказа трансфер в "Ботев" (Пловдив).

"Сините" дори са назначили ежедневни наказателни тренировки за играча, докато той промени решението си. Христов се подготвя индивидуално под ръководството на кондиционен треньор, който го поти здраво на пистата или във фитнеса. Освен това той тренира всеки ден и с юношите старша възраст. Въпреки двуразовите натоварвания Тодор Христов, който премина на „Герена" в началото на сезона от Берое срещу 180 000 лева, няма никакво намерение да напуска "Левски".

"Никой от ръководството на клуба не разговаря с мен. Няма проблем да тренирам отделно от първия отбор. Готов съм да напусна "Герена", но не искам да играя в "Б" група", обясни пред "Меридиан Мач" Тодор Христов.