Централният нападател на Черно море Мирослав Манолов започна тренировки. Голмайсторът не е играл от декември миналата година, когато се контузи, а впоследствие претърпя две операции на коляното.

От няколко дни Манолов се подготвя с "моряците", но засега изпълнява само бегови упражнения. Те са по специална програма за възстановяване, изготвена от специалисти в Барселона, информира ole-bg. На този етап от лекарския щаб на Черно море не желаят да се ангажират с прогноза кога талантливият футболист може да се появи в игра.

Най-оптимистичният вариант е Манолов да вземе участие в последните кръгове от този полусезон. Всичко обаче зависи от темповете на възстановяване. Откакто той излезе извън строя при "зелено-белите" има криза за нападатели, която засега се оказва неразрешима за треньорския щаб. "Моряците" бележат трудно и поради тази причина резултатите на отбора не са добри.

Днес от 16:00 часа Черно море приема Левски в последния мач от програмата на 7-ия кръг на "А" група. Преди срещата "сините" са на върха с 15 точки, а "моряците" имат 9 и се намират в средата на таблицата. /БЛИЦ