Крилото на Лудогорец Михаил Александров сподели, че играчите в клуба се опитват да се абстрахират от напрежението, което според него се внася в клуба отвън. Националът е уверен в силите на футболистите за отстраняването на Милсами от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата реванш с молдовците е утре от 18:00 часа, а първата среща завърши с успех на съперника на Лудогорец с 1:0.

„След тези два лоши мача за нас трябва да вдигнем главите и да покажем най-доброто от себе си, защото това е един от най-важните мачове за годината“, коментира Мишо Александров при заминаването на тима за Молдова.

„Мисля, че няма напрежение, колкото и някои да се опитват да го внесат в отбора. Опитваме се да се абстрахираме. Имаме сили и ако тръгнем с нагласата да отпаднем, изобщо не бива да ходим”, продължи крилото на Лудогорец.

„Трудно ще забравим тези два негативни резултата, защото не сме свикнали да падаме два пъти поред. Това ще ни е една обеца на ухото. Говорихме с момчетата, като цяло, понякога нещата не се случват така, както сме искали да станат“, завърши Александров.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015