Един от важните играчи на ЦСКА - Георги Йомов, изненадващо ще пропусне днешното домакинство на Монтана от 18:15 часа на „Българска армия“. Дясното крило е получил мистериозен жълт картон при загубата с 1:2 от Царско село, който е пети за него през сезона и ще трябва да пропусне една среща.

Йомов влезе в игра в третата минута на добавеното време на мача срещу „царете“. Явно идеята и била за си заработи официално предупреждение и да се „изчисти“ от картони за дербито с Левски в неделя. В малкото оставащи секунди националът не успя да направи нещо, с което да принуди съдията Радослав Гидженов да му покаже жълт картон.

Това обаче явно е станало след края на мача и вероятно става дума за обидна реплика. Любопитното е, че в сайта на efbet Лигата (fpleague.bg) картонът е заведен като показан преди началото на двубоя.

Дали преди или сред края на срещата, провинението на Йомов е при спряна игра и затова Дисциплинарната комисия му наложи сериозна глоба в размер на 2500 лв. За сравнение, капитанът Петър Занев, който беше изгонен от игра срещу Царско село заради два жълти картона, ще пропусне един мач и ще плати финансова санкция от 300 лв.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството