По инициатива на Митко Събев, днес на стадион „Лазур“ се събраха старият и новият Борд на директорите на ПСФК Черноморец АД, информира "Трибуна Бургас". На сбирката, освен Събев, присъстваха още Георги Мицов, Пламен Киряков, Мирослав Йорданов, Тома Томов, Иван Притъргов и Васил Стоянов.

„Трябва да се вземе решение, така да организираме нещата, че занапред да няма риск за футбола. Има два-три варианта. Единият касае Община Бургас, другият – инициативния комитет за спасяване на Черноморец. Потвърдих пред всички, че и занапред ще помагам на футбола. Не е ясно с каква сума, нито пък какъв ще е бюджетът. Все пак, при нова организация може да се окаже, че няма да има нужда от мен", коментира Събев.

"Дали ще купя Черноморец? Нали трябва някой да го продава. Досега не съм чул някой да каже, че иска да продава. Зависи от много неща, дали съм готов дълговете на клуба към мен да бъдат отписани. Нека да видим готови варианти за бъдещето на Черноморец и тогава ще се прецени. Когато създадем условията да има футбол, да няма риск от това кой на кого какво дължи. Със сигурност може да се каже, че Черноморец ще продължи да съществува. Черноморец ще го има и аз ще продължа да му помагам“, добави Митко Събев.